Jumaat, Julai 01, 2005

The report: The #2 gathering



"You have nothing to fear from the prosperity and well being of the Asians. You have everything to gain, for our prosperity will contribute to your prosperity and the prosperity of the rest of the world. So think of Asian opportunities and seize them" - MM: September 20, 1997

kepada sahabat2 semua,

terpaksa mintak maaf sebab lambat sgt bagi report, sebabnya aku kat PLF nie pon ada keroje kena selesaikan. so, aku ambek masa sikit nie, sebelom semayang jumaat... crita sikit apa yang dah berlaku...

tanggal 18 june 2005, bertempat di Kafe 13, seksyen 13, shah alam...jam 2000

telah diadakan satu perjumpaan tak formal antara geng2 pm21 dan lain2 lagi la...ok. apa tujuan utama kita buat gathering kali nie ..utk diskus sikit la pasal trip to the island.. apa yang telah berlaku..seperti yang dijangkakan.. ramai yang telah datang... ok la..sebab ada yang tak dtg masa first dulu, datang kali ni... tapi anyway, ada lebeh korang 28 orang yg datang la.....ok la.

yang di sini, kita telah binchangkan nak pi dua pulau la..pilih salah satu la...:
a. pangkor
b. langkawi.

okey, kita telah set kan pada bulan december 2005.. budget utk trip tu nanti kita tetapkan 250 sorang ja... kalau dua org, tambah lagi la 250..ok kan? aku dah delegatekan tuan hilmi utk survey lagi harga kat dua2 pulau tu... kalau dapat murah lagi bagush. dan aku tlah delegatekan kat pak raja utk pikirkan program yang akan dibuat masa kat sana.. yee haaaa...

apa2 pon, saiful azahan dah buat satu blog la utk pm21 nie: http://is221.blogdrive.com

shimar pon dah buat satu community la utk PM june 2000: http://www.circles99.com/circles/welcome.php?uCircle=is_x2000

ok..senang2 bule lah register utk masok dalm community nie... ok la tu...tahniah sahabat.

nanti kita akan buat lagi gathering..dekat2 dgn raya ka...? jamuan raya ka? ok na...

sekian dimaklumkan utk kali nie... trima lah lagu ku utk mu....adios.

6 ulasan:

Sri Cempaka berkata...

Nan, memang nk buat bulan 12 gak ke??? Mcm takut je.....

Shima berkata...

hai hai..

Shima berkata...

uikkss..x updates blog ka?

the legend berkata...

sebok la shimar, banyak keja la...sampai nak update blog pon tak dan..lagi pon, kat umah takda internet la..sian aku kan...tapi jgn risau..ada la crita bharue akan menyusul...hahahahaha...

the legend berkata...

apa mcaham semua?

sehat ka? aku mcm nie la../ari nie plak ada meeting dengan swets information sevices kul 2.30 pm kat conference room tingkat atas...

hahaha...

Shima berkata...

sehat cikgu!
crita baru? ok cikgu..