Jumaat, Julai 18, 2008

Butterfingers -- KEMBALI

k e m b a l i will be distributed by Universal Music to all retailers around Malaysia including Singapore and Brunei.
Price RM 29.90 without 10% discount. (dont buy anything more then that)

Scheduled to hit the store on 08 August, first 1000 might go home with a free poster.

Dont go now, be patience until we publish the retailers list, see you all on 080808.

8 ulasan:

Mr_Rizal berkata...

Weii... Nan...!! tak tau aa kalau ko layan keset lagi... sebab kat Jusco Equine jual keset Butter 3 RM10 tau... skang ni tak tau ada lagi atau tak.. sebab awal bulan haritu memang diorang longgokkan je... dari album no 2 Butter Worth tu sampai selamat tinggal dunia... siap ada double cassette Butter lagi diorang jual 3 RM10... ku tak layan keset jadi tak beli aaa...!!

Nandre The Legend berkata...

oooooooooooooooooooooo itu macham ka?
saja la...aku kan org lama, mesti layan kaset punya, keta aku takda CD player lagi.. kena pakai kaset dulu, nantilah aku beli mp3 player plak...

pelan pelan kayuh beb..
nanti aku nak pi tgk la kat Jusco...lama dah aku tak pi Jusco..

Nandre The Legend berkata...

walauapapun mediumnya, aku pastikan akan dapatkan KEMBALi nie.. hehehehehe, kat PKNS s alam banyak kedai kaset lagi, aku layan kat situ ja...

album kedua Butter = Butterworth pushful (yang ada lagu Vio-Pipe), cover dia gambaq tapak tangan berjari empat heheheheheeh.. kaler itam dan ijo.

Mr_Rizal berkata...

Ya.. betul... yang gambar cover tangan 4 jari tu...
yang cover pahlawan melayu dalam Transcendence album pun ada tambah lagi butter late than never yang cover macam margerin buttercup untuk buat kek pun ada. kemudian malayneum dan Selamat Tinggal Dunia... ko p cari kat Jusco equine...!!

Ku ada semua album ni dalam format mp3, tapi ada beberapa lagu aa yang takde... cari dalam internet... ku kuar gaji ni nak cari cd ungu...!! pastu rasa cam nak kumpul CD Butter ni gak sebab diorang macam dah consider legend underground Malaysia... ahaks!!

mizanofx berkata...

Nan,

selain pkns n seksyen 9, tau tak kat Plaza Alam Sentral. Tak salah aku level 3 agaknya. kedai kaset tu banyak gak jual rekod yang susah nak dapat. modus operandi, mintak kat diorang senarai buku cd yang kena order in case tak ade dalam kedai tu. aku selalu beli kat situ sebelum beralih kepada download ja dari internet.

mizan

Nandre The Legend berkata...

Mizan,

t. kaseh karna sudi menulis di dalam blog aku nie.. selamat datang kedunia the legend...

aaaaaaaaaaaaaaa.. ya betul, ada satu kedai kaset best punya, yang siap jual tshirt lagi dalam tu, naik jaescalator tu, terus jumpa kedai dia...

satu lagi, aku suka pi kedai sticker master and kedai alat muzik tu.. best beb...

JJBlues berkata...

Dey tambi, ape cite butter nie? aku hangin toi.. pnat2 den promotoe last2 x kuo lak? hek!

Tanpa Nama berkata...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your nandros.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com