Ahad, April 04, 2010

Sehari di Taman Pertanian




Family day office wife aku ni buat kat Taman Pertanian Shah Alam. Ada la lebih kurang 40++ orang termasuk anak-anak yang join program ni siang tadi. Tempat BBQ ni diimport dari Seri Nuang Sek U11. Memang flat la hari nie, macam rumah flat. Pagi ada acara flat land dan tengah hari acara water world. Makan memang meriah dan boleh bawak balik lagi.

5 ulasan:

SSulieana berkata...

best je family day camni...x yah g jejauh...

legend berkata...

yang ni aku tak upload gambaq masa acara water world dalam pool tu... hehehehee

legend berkata...

gambaq yang mula-mula tu adalah photographer pro yang guna equipment yang latest kat malaysia nie, buleh sangkut2 lagi beb..

aku tanya dia berapa ringget benda tu, dia kata benda benda ni mahal la bang...

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ berkata...

tomeinya kapten ahmad :)

org kesatria berkata...

hahahaha, inilah family day yang kita perlu adakan untuk komuniti kita.

aku kat Panching dulu tahun 1996, siap bawak drum gitar lagi... kami camping kat sana, malam tu pulak, layan live band la.... aku macam biasalah, layan lagu jefrydin.